Despre noi

Propunere de colaborare!

Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Targu Mures, cu sediul in zona centrala a municipiului.

IMOBILIARE LORELEY va sta la dispozitie oferind servicii de calitate in domeniul imobiliar: expertize si evaluari imobiliare efectuate de personal calificat, cu experienta si profesionalism. Compania noastra va ofera servicii prompte in tranzactii, vanzari - inchirieri apartamente, case, vile, spatii comerciale, spatii birouri si terenuri. Suntem o companie recunoscuta pe piata imobiliara din Romania.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate cerintelor acestora si daca raspund fidel asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea serviciilor Agentiei Imobiliare Loreley.

Punand accent pe calitatea produselor noastre si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra, suntem siguri ca veti fi multumiti de serviciile noastre.

Experienta agentiei imobiliare Loreley, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Daca ne contactati aici, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Parteneri

Lucram impreuna ANEVAR

Icons made by Freepik from www.flaticon.com.