Politica de confidentialitate

Imob Expert Loreley SRL, o societate cu raspundere limitata, avand sediul social Targu Mures, str. Stefan cel Mare nr. 14, Jud. Mures, numar de inregistrare in Registrul Comertului J26/617/2001, CUI 14155943.

Principiile legale

Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) prevede :

Legalitate, echitate si transparenta

Datele sunt prelucrate legal si corect. Suntem transparenti in privinta informatiilor utilizate, clientul fiind informat corespunzator.

Controlul datelor

Clientul poate examina, modifica, sau sterge datele lui personale detinute de noi si exercita celelalte drepturi.

Integritatea datelor si limitarea scopului

Utilizam datele numai in scopurile descrise la momentul colectarii, scopurile fiind compatibile cu legislatia. Ne asiguram ca datele personale sunt corecte, complete si actualizate.

Securitate

Avem implementate masuri de securitate si criptare pentru protejarea informatiilor.

Caracterul informatiilor colectate

Puteti utiliza site-ul fara a dezvalui datele cu caracter personal. In cazul in care doriti sa beneficiati de Serviciile noastre, vi se va solicita sa furnizati unele date personale in cadrul unui formular.

Datele solicitate pot include: numele complet, numarul de telefon, adresa de e-mail. Este posibil sa colectam date precum navigatorul de internet, anunturile pe care ati dat click, paginile web pe care le accesati pe site-ul nostru.

Scopul colectarii

Colectam informatii in scopuri determinate si legitime care includ, dar nu se limiteaza la urmatoarele:

 • In vederea incheierii sau executarii unui contract dintre dvs. si noi;
 • Pentru a raspunde la intrebari si solicitari;
 • In scop de marketing, insa doar in situatia in care avem consimtamantul dvs. prealabil;
 • Pentru a oferi si imbunatati serviciile si produsele pe care le oferim;
 • Pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice;
 • Pentru a ne conforma legislatiei;
 • Pentru constatarea sau revendicarea unui drept in instanta.

Perioada stocarii datelor

Datele colectate vor fi stocate pe o perioada nedeterminata. Totodata, aveti dreptul de a solicita stergerea integrala a datelor cu caracter personal referitor la persoana Dvs. prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail office@loreley.ro.

Retragerea consintamantului

Puteti retrage in orice moment consimtamantul prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail office@loreley.ro.

Masuri de securitate

Ca parte a administrarii site-ului, am luat masuri tehnice si organizatorice pentru a asigura un nivel de securitate corespunzator riscurilor pe care le comporta prelucrarea datelor. In acest scop, am dezvoltat si implementat politici de securitate a datelor si alte practici de confidentialitate. In plus, procedurile noastre de securitate sunt revizuite in permanenta pe baza noilor evolutii tehnologice. Pentru informatii suplimentare cu privire la practicile noastre de securitate, te rugam sa completezi formularul de contact a site-ului. Veti fi notificat cu privire la o incalcare a securitatii datelor, intr-o perioada rezonabila de timp dupa descoperirea unei astfel de incalcari, cu exceptia cazului in care un organism public abilitat determina ca notificarea ar impiedica o cercetare penala sau ar aduce prejudicii securitatii nationale. In acest caz, notificarea va fi amanata, conform instructiunilor unui astfel de organism. Vom raspunde cu promptitudine la toate intrebarile referitoare la o astfel de incalcare a securitatii datelor.

Drepturile Vizitatorului

 • Dreptul de retragere a consimtamantului
 • Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor tale
 • Dreptul de acces asupra datelor
 • Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete
 • Dreptul de stergere („dreptul de a fi uitat”)
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii
 • Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre tine catre alt operator
 • Dreptul de a te opune prelucrarii datelor
 • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri
 • Dreptul de a te adresa justitiei
 • Dreptul de o plangere in fata unei Autoritati de Supraveghere

Schimbari

Putem schimba aceasta Politica de confidentialitate in orice moment. Toate actualizarile si modificarile prezentei Politici sunt valabile imediat dupa notificare, pe care o vom realiza prin afisare pe site si/sau notificare pe e-mail.

Probleme sau intrebari

Orice probleme legate de www.loreley.ro vor fi luate in serios si vom incerca sa le rezolvam. Pentru orice alte intrebari legate de politica noastra de confidentialitate si de securitate a datelor, daca aveti probleme sau reclamatii sau daca doriti sa va exercitati drepturile legale in legatura cu datele pe care le detinem, va rugam sa ne contactati prin e-mail sau formularul de contact.