Termeni si conditii

Daca utilizati serviciile oferite de site-ul www.loreley.ro inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

www.loreley.ro este un site al societatii comerciale Imob Expert Loreley SRL. Accesarea acestui site ori a oricarei parti din acest site presupune acordul tacit cu termenii ce urmeaza.

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate se refera la colectarea si utilizarea informatiilor personale pe care ni le furnizati atunci cand vizitati acest site.

Acest document stabileste reguli care priveste exclusiv siteul www.loreley.ro si nu au nici un efect asupra siturilor catre care avem legaturi din siteul www.loreley.ro sau care au legaturi catre www.loreley.ro.

Ne rezervam dreptul de a modifica sau indeparta la libera alegere portiuni ale Politicii de confidentialitate. Veti gasi de fiecare data ultima varianta a acestei Politici la aceasta adresa impreuna cu data ultimei modificari.

Informatii colectate

Datele personale sunt colectate doar daca completati anumite formulare, trimiteti emailuri sau solicitati informatii in legatura cu anumite aspecte. Baza de date cu aceste informatii se vor pastra in conditii de siguranta. Nu vom transmite datele dumneavoastra personale catre o terta parte. Imob Expert Loreley SRL protejeaza dreptul la intimitate al tuturor utilizatorilor site-ului www.loreley.ro cu respectarea prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Aceste informatii sunt folosite in scopul exclusiv de a imbunatati calitatea serviciilor noastre si de a raspunde intrebarilor dumneavoastra. www.loreley.ro isi rezerva dreptul de a colecta, utiliza, reproduce, trimite informatiile dumneavoastra personale pentru scopul aminitit anterior.

Atunci cand vizitati situl este posibil ca date despre dvs. sa fie colectate si de parti terte ca de exemplu sisteme de contorizare a traficului si sisteme de publicitate online.

Legaturiile externe

Nu suntem responsabili pentru practicile utilizate de catre site-urile legate la sau de la site-ul nostru sau informatiile continute de acestea sau continut. Va rugam sa tineti minte ca atunci cand folositi o legatura pentru a trece de la pagina noastra de internet la un alt site web, politica noastra de confidentialitate nu mai este valabila. Navigarea dvs. si interactiunea dvs. cu privire la orice alt site de web, inclusiv web site-uri, care au un link pe site-ul nostru, este conditionat de propriile reguli si politici acelui site. Va rugam sa cititi acele reguli si politici, inainte de a continua navigare pe acele site-uri.

Excluderea raspunderii

Toata informatia prezentata pe site-ul www.loreley.ro este furnizata fara niciun fel de garantie, expresa sau sugerata, potrivire pentru un scop anume. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective. www.loreley.ro nu va fi raspunzator in vreun fel pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire corecta a informatiei prezentate pe site si pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de neplaceri.

www.loreley.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de utilizare fara o notificare prealabila. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Informatia prezentata pe acest site are scop pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Imob Expert Loreley SRL.

Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare si pot suferi modificari.

www.loreley.ro poate contine anumite legaturi catre pagini de Internet ale unor terte parti. Prin accesarea legaturilor catre alte site-uri va asumati raspunderea de a respecta termenii si conditiile ce guverneaza site-urile respective.

Prin acceptarea acestor termeni si conditii acceptati implicit faptul ca www.loreley.ro nu poate controla, in nici o masura, continutul tertelor site-uri. Prin urmare, www.loreley.ro nu isi asuma nici o responsabilitate fata de vizitatori cu privire la informatiile de orice natura continute pe respectivele site-uri. Orice includere de link-uri spre alte site-uri este realizata pentru singurul motiv de a veni in ajutorul vizitatorului site-ului si nu implica sprijinirea de catre noi a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri si nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

Cookies

Site-ul www.loreley.ro nu foloseste cookie-uri.

Securitate

Acest site adopta toate masurile de securitate pentru a proteja informatiile personale ale utilizatorilor nostri. In momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat offline cat si online.

Probleme sau intrebari

Orice probleme legate de www.loreley.ro vor fi luate in serios si vom incerca sa le rezolvam. Pentru orice alte intrebari legate de politica noastra de securitate a datelor, sau daca aveti probleme sau reclamatii, va rugam sa ne contactati.

Imob Expert Loreley SRL

Agentie Imobiliara

Bd. Pandurilor 25A
Targu Mures
Mures, 540506
Romania